fbpx
Fizikoterápia

Fizikoterápia

Mi a fizikoterápia?

Fizikoterápia alatt a természet energiáival való gyógyítást értjük. A komplex és szakorvos által összeállított terápiákat megelőző és rehabilitációs céllal használjuk. Alkalmazzuk akut és krónikus mozgásszervi megbetegedéseknél, reumatikus betegségek kezelésére, sportsérülések kezelésénél, műtétek utáni utókezelésként.

Fizikoterápiás eszközeinket a legmodernebb előírásoknak és elvárásoknak megfelelően állítottuk össze. Minden egyes gépünk magas teljesítményű, csúcskategóriás készülék. Segítséget nyújtanak akut és krónikus mozgásszervi megbetegedések tüneti kezelésére.

Milyen típusos tüneteket kezelünk a fizikoterápiával?

Fizikoterápia

Elérhető kezeléseink:

Fizikoterápia

Fizikoterápia hatásai:

Fizikoterápia

Fizikoterápiás kezelések ellenjavallatai:

Fizikoterápia

Hogyan zajlanak a fizikoterápiás kezelések?

Kombinált fizikoterápiás kezelés: egyes fizikoterápiás kezelések, beavatkozások helyes sorrendbe állítása, a kezelési terv megfelelő összeállítása szakorvos által.

Komplex fizikoterápiás kezelés: a kombinált kezelés gyógyszeres kezeléssel kerül kiegészítésre.

A fizikoterápiás kezeléseket orvosi rendelvényre kezeléssorozatban alkalmazzuk. A kezeléseket optimálisabb esetben minden másnap szükséges felvenni. A kezeléssorozat után orvosi vagy szakasszisztensi konzultációt követően általában még öt kezelés felvehető.

A kezeléseken kizárólag egyéni ellátás történik, az Önre jutó időt kizárólag Önnek szenteljük. Minden a kezeléshez szükséges anyagot, eszközt rendelőnk biztosít.

Antal Tamás

KI LESZ A TERAPEUTÁM?

Antal Tamás

Szakterület: Fizioterápiás szakasszisztens, gyógymasszőr, sportmasszőr, egészségfejlesztő

Specialitások:

Foglaljon időpontot Antal Tamáshoz!

Más intézményben, más orvos írt ki nekem fizioterápiás kezelést, igénybe vehetem-e a kezelést rendelőjükben?

Amennyiben már meglévő diagnózis alapján más kezelőorvos fizioterápiás kezelést írt ki, és azt nálunk szeretné igénybe venni, úgy más szakorvos fizioterápiás tervét, javaslatát is elfogadjuk.

Fizikoterápiára van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben a gyógyulásához vezető úton szüksége van fizikoterapeutára, keresse fel szakembereinket.

Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, forduljon bizalommal kollégáinkhoz a +36 23 999 416-os telefonszámon!