fbpx
Antal Tamás

Antal Tamás

Szakterület: Fizioterápiás szakasszisztens, gyógymasszőr, sportmasszőr, egészségfejlesztő

Specialitások:

Személyes Adatok

Végzettség/Szakmai gyakorlatok

2015-ben végeztem a Nyugat Magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központján Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés szakon. Még ugyanebben az évben a Gyógymasszőr és a Sportmasszőr OKJ képzést is elvégeztem a Nemzetközi Masszázs-akadémián. Ezt követően Szombathelyen egyéni vállalkozóként kezdtem dolgozni ebben a munkakörben, illetve azóta Budapesten folytatom ezt. Jelenleg masszőrként főként sportolókkal foglalkozom másodállásban, Budapesten.

2018-ban a Pannon Kincstár Fizioterápiás Asszisztens képzésének teljesítése után, az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben kezdtem főállásban dolgozni a Központi Fizikoterápiás Egységben. Ezen munkám során reumatológiai, ortopédiai, immunológiai, traumatológiai kórképekkel rendelkező felnőtt és gyermekkorú betegekkel foglalkozom.

2020-ban a magán egészségügy keretein belül a Doktor24 cégcsoport szolgáltatásait kibővítve alakítottam ki egy, komplex fizioterápiás ellátást, a Pre-operatív, Post-operatív, Traumás sérülések, Autoimmun és Degeneratív mozgásszervi elváltozásokban szenvedők betegek ellátása érdekében, melyet 2023-ig vezettem.

2020-óta továbbá a Med Palace – Reumatológiai mikroklinikán dolgozom együtt Dr. Schmidt Zsuzsanna PhD Főorvosasszonnyal főképp Reumatológiai, Immunológiai és Polymyalgia Rheumaticában szenvedő páciensekkel.

Kamarai tagságok:

Mottó:

„Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen azzal foglalkozhatok, amit szeretek. Munkám egyben a hivatásom, emberekkel foglalkozhatok, gyógyíthatom őket. Ez egy életre elegendő motiváció számomra.”

Foglaljon időpontot most