fbpx

gerincgyógyászat

Milyen betegségekkel
foglalkozik a gerincgyógyászat?

A gerincgyógyászat olyan orvosi szakterület, amely a teljes gerinc betegségeivel és problémáival foglalkozik. A gerincgyógyászok a gerinc eredetű fájdalmakat diagnosztizálják és kezelik, elsősorban konzervatív módon (műtét nélkül), illetve amennyiben elkerülhetetlen, akkor műtéti megoldásokkal.

Gerincgyógyász szakorvosaink, a mindenre kiterjedő, alapos kivizsgálás és indikáció
után professzionális környezetben, modern technológiák segítségével, személyre szabva kezelik konzervatív, vagy sebészi úton a gerinc betegségeit.

Milyen esetben forduljon gerincgyógyászhoz?

Hosszabb ideje tartó gerincpanaszok, kivizsgálatlan gerincfájdalmak esetén érdemes lehet mielőbb felkeresni egy gerincgyógyász szakorvost. 

Gerincgyógyász szakorvosunk a részletes vizsgálatot követően, egyénre szabottan állítja fel a kezelési tervet, előtérbe helyezve a konzervatív kezelési lehetőségeket, mielőtt döntést hozna a sebészi beavatkozás szükségességéről.

Milyen tünetek esetén kérjen időpontot gerincgyógyászati konzultációra?

Amennyiben kivizsgálatlan gerincfájdalmai, gerinc eredetű panaszai vannak, vagy ismert porckorongsérvvel, gerinccsatorna szűkülettel, esetleg csigolyaelcsúszással küzd és elsősorban műtét nélküli megoldást keres, forduljon bizalommal gerincgyógyász szakorvosunkhoz!

Hogyan zajlik a gerincgyógyászati vizsgálat?

Az első lépés az Ön korelőzményének megismerése, valamint a jelen panaszok kikérdezése és a tünetei felmérése. Áttekintjük korábbi orvosi dokumentációit és az esetlegesen készült képalkotó vizsgálatok eredményét.

Ezután elvégezzük a szükséges klinikai vizsgálatokat, a leletek kiértékelése után pedig felállítjuk az ok-okozati összefüggéseket.

A diagnózis felállítása után elkészítjük a megfelelő egyénre szabott kezelési tervet, majd összeállítjuk a teljes orvosi dokumentációját.

Fontos, hogy a vizsgálatra feltétlenül hozza magával a korábbi teljes orvosi dokumentációját és a képalkotó vizsgálatok (röntgen, MRI, CT) képanyagát és leletét!

Vegye fel Velünk a kapcsolatot!

Amennyiben panaszai alapján úgy gondolja, hogy gerincgyógyászati kezelésre van szüksége, foglaljon időpontot szakvizsgálatunkra!
Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, forduljon bizalommal kollégáinkhoz a +36 30 286 7110-es telefonszámon.

Várjuk rendelésünkön!

A gerincgyógyászat segítséget nyújt:

KI LESZ AZ ORVOSOM?

Dr. Heid Ákos

Szakterület: Gerincgyógyász, gerincsebész

Specialitások:

Dr. Heid Ákos
0 +
Év tapasztalat
0 +
Konzultáció
0 +
Elkerült műtét
0 +
Sikeres műtét

Hogyan zajlik a

Személyes konzultáció?

1

Kiválaszt egy Önnek 
megfelelő időpontot

2

Magánrendelőnkben részt vehet a konzultáción

3

Személyre szabott kezelési program és szoros utánkövetés

Hogyan zajlik az

online konzultáció?

1

Kiválaszt egy Önnek megfelelő időpontot

2

Otthona kényelméből részt vehet a konzultáción

3

Személyre szabott kezelési program és szoros utánkövetés

Foglaljon időpontot most